Østerbro Badeværelse

VVS Murer Badeværelser komplet

Dyssegård

Søborg Hovedgade 14 A,
2870 Dyssegård
TLF: 39653965,
Fax: 39761666
vvs@kjeldhansen.dk

Butikkens åbningstider
Mandag - Torsdag:
kl. 09.00 - 16.30
Fredag:
kl. 09.00 - 15.00

 

Østerbro afdelingen

Randersgade 43, kld.th.
2100 København Ø
TLF: 35263438,
Fax: 35420397
vvs@kjeldhansen.dk

Butikkens åbningstider
Mandag lukket

Tirsdag - Torsdag:
kl. 15.30 - 16.30 

Fredag:

kl. 15 - 16.00

 

Bor du på Østerbro og skal have nyt badeværelse?

 

Kjeld Hansen Murer & VVS har mange års erfaring med renovering og modernisering af badeværelser.

 

Vi er specialister, så hvis du savner gulvvarme i dit badeværelse, vil du have skiftet de gamle brune fliser ud, ny brusekabine eller ny håndvask og toilet, så kan vi hjælpe dig med nye omgivelser for dit toilet og bad!

 

Tilbud på nyt badeværelse

 

Det at skulle i gang med at renovere eller modernisere sit badeværelse kan være en stor mundfuld. Du har sikkert mange spørgsmål forbundet med valg af produkter, farver og indretning. Hvad skal du vælge, hvordan kommer det færdige resultat til at se ud, hvor længe vil det tage og hvad kommer det til at koste? Så kom ned i vores udstillingsbutik på Østerbro og få inspiration og vejledning. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud!

 

Vi kan rådgive vores kunder fagligt!

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit nye badeværelse. Inden du går i gang med renoveringen, er det en god ide at orientere sig lidt om den ønskede stil, rummets funktioner, og økonomi. Vi kan her give dig en kompetent rådgivning. Vi har nemlig stor fokus på, at vores kunder får en god kundeservice og et godt håndværk.

 

Kjeld Hansen Murer & VVS har gennem årene lavet et utal af moderne badeværelser, og kan hjælpe med inspiration og gode råd til indretning og valg af materialer i den tidlige fase af projektet.

 

Bestil en mand!

 

Kontakt os for at få besøg af vores erfarne badkonsulent i hjemmet. Få en snak om jeres ideer og ønsker til jeres badeværelse. Når en opgave bestilles hos os, starter vi altid ud med at forventningsafstemme og aftale en tidsplan for projektet sammen med dig. Vi er altid fleksible i forhold til ændringer i løbet af projektet, og vi rydder altid op og tager vores affald med os efter endt arbejde.

 

Så kontakt os og få et uforpligtet tilbud!