Gladsaxe Badeværelse

VVS Murer Badeværelser komplet

Dyssegård

Søborg Hovedgade 14 A,
2870 Dyssegård
TLF: 39653965,
Fax: 39761666
vvs@kjeldhansen.dk

Butikkens åbningstider
Mandag - Torsdag:
kl. 09.00 - 16.30
Fredag:
kl. 09.00 - 15.00

 

Østerbro afdelingen

Randersgade 43, kld.th.
2100 København Ø
TLF: 35263438,
Fax: 35420397
vvs@kjeldhansen.dk

Butikkens åbningstider
Mandag lukket

Tirsdag - Torsdag:
kl. 15.30 - 16.30 

Fredag:

kl. 15 - 16.00

 

Bor du i Gladsaxe og skal have nyt badeværelse?

 

Kjeld Hansen Murer & VVS har stor erfaring med renovering og modernisering af badeværelser.

 

Vi er eksperter, så hvis du drømmer om at skifte de gamle brune fliser ud, få gulvvarme i dit badeværelse, en ny brusekabine eller ny håndvask og toilet, så hjælper vi dig med at gøre drømmen til virkelighed!

 

Tilbud på nyt badeværelse

 

Skal du i gang med at renovere eller modernisere dit badeværelse, så kan det være lidt af en stor mundfuld. Du har formodentligt mange spørgsmål forbundet med valg af produkter, farver og indretning. Hvad skal du vælge, hvordan kommer det færdige badeværelse til at se ud, hvor længe vil det tage og hvad kommer det til at koste? Så kom ned i vores udstillingsbutik i Gentofte og få inspiration og vejledning. Det er gratis at få et tilbud!

 

Vi tilbyder faglig rådgivning!

 

Vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit badeværelse. Inden du går i gang med renoveringen, er det altid en god ide at orientere sig lidt om den ønskede stil, rummets funktioner, og økonomi. Vi vil give dig en kompetent rådgivning, og vi har forståelse for, at du skal have god kundeservice og et godt håndværk.

 

Kjeld Hansen Murer & VVS har gennem årene lavet et utal af moderne badeværelser, og kan hjælpe med inspiration og gode råd til indretning og valg af materialer i den tidlige fase af projektet.

 

Bestil en mand!

 

Kontakt os for at få besøg af vores erfarne badkonsulent i hjemmet. Få en snak om dine ideer og ønsker til dit nye badeværelse. Bestiller du en opgave hos os, starter vi altid ud med at forventningsafstemme og aftale en tidsplan for projektet sammen med dig. Vi er altid fleksible i forhold til ændringer i løbet af projektet, og vi rydder altid op og tager vores affald med os efter endt arbejde.

 

Så kontakt os og få et uforpligtet tilbud!